Scurtmetrajele prind viață

Cele mai amuzante comedii și cele mai emoționante drame scurte ale anului vin la Sibiu, prin „Best of ShortsUP 2012”, vineri, 25 ianuarie, ora 20, la Teatru Gong.

Noaptea Lungă a Filmelor Scurte. Asta înseamnă câteva mii de cinefili antrenați pentru maratonul filmelor premiate peste an, ce se vor bucura de scurtmetraje valoroase și de o atmosferă unică. Fiecare concept ShortsUP va însemna, în acest sens, o nouă poveste.

Misiunea ShortsUP este aceea de a creşte vizibilitatea scurtmetrajelor şi, pe termen lung, valoarea acestora. Ideea porneşte de la o constatare simplă: scurtmetrajele, chiar şi cele aclamate şi premiate internaţional, pot fi văzute doar de un public restrâns, de obicei în festivaluri de film ce au loc o dată pe an. ShortsUP a reinventat, de-a lungul anilor, felul în care publicul interacţionează cu filmele de scurtmetraj.

Astfel că, cei care vor să pătrundă într-o atmosferă a poveștilor, își pot achiziționa bilete de la intrarea sălii de spectacol, înainte de începerea evenimentului, la prețul de 10 de lei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s