Jack Reacher. Un glonţ la ţintă

Sibienii vor putea vedea la Cinema Arta din Sibiu, în perioada 18-24 ianuarie, thriller-ul ,,Jack Reacher’’ în regia lui Christopher McQuarrie, avându-l ca personaj principal pe Tom Cruise. Filmul va rula în cinematograf de luni până duminică, iar preţul unui bilet va fi de 12 respectiv 10 lei.

,,Jack Reacher. Un glonţ la tintă’’ este genul de film, care te poate destinde, la sfârşitul unei zile aglomerate. Filmul are aproximativ două ore, timp în care treci de la intriga poliţistă, la film de acţiune şi thriller.

Pe lângă Tom Cruise, din distribuţie mai fac parte Rosamund Pike, Richard Jenkins, Werner Herzog, David Oyelowo şi Robert Duvall.

Subiectul filmului

Într-un orăşel liniştit, cinci persoane sunt asasinate în miezul zilei, iar toate dovezile îl incrimiează pe fostul militar James Barr. Poliţiştii îi oferă şansa să aleagă între a-şi recunoaşte fapta, fiind astfel, închis şi a se împotrivi, riscând să ajungă pe scaunul electric.

Barr alege să fie căutat de Jack Reacher, interpretat de Tom Cruise, un alt fost militar, care are toate aptitudinile necesare de a descoperi adevărul, oricât de ar fi de ascuns. Deşi, Reacher e convins că suspectul este şi vinovatul, îşi schimba părerea după ce intră în contact cu avocata acestuia, Helen Rodin, care aduce tot felul de dovezi ale nevinovăţiei sale.

De la roman, la film

Personajul principal a 17 romane apărute anual între 1997 şi 2012, Jack Reacher este creația scriitorului britanic Lee Child, iar filmul reprezintă  o ecranizare  a unuia dintre aceste romane, și anume, One Shot (2005).

Dacă va avea succes, există şanse mari ca filmul să aibă parte si de continuări.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s