Reduceri uriaşe pentru studenţii sibieni

Anul 2013 vine cu o surpriză pentru toţi studenţii sibienii. 36 de reduceri, în parteneriat cu agenţii economici, îi aşteaptă pe cei care vor alege să devină utilizatori „Discount-Ticket”. Proiectul vine din nevoia de a oferi studenţilor reduceri pe durata studiilor universitare. De facilităţile acestui proiect pot beneficia absolut toţi studenţii şi masteranzii Universităţii Lucian Blaga din Sibiu, indiferent de formă de finanţare.

Proiectul a apărut pe piaţa sibiană încă din anul 2012 când fondatorii, doi studenţi de la Facultatea de Inginerie Herman Oberth, s-au hotărât să ofere studenţilor sibieni o alternativă privind costurile zilnice, socotind că nu mai este timp pentru a aştepta mult mai cunoscutul proiect „Studcard”, prezent în marile centre universitare, să apară şi la Sibiu.

În 2012 lipsa concurenţei pe plan local a fost un minus pentru proiectul proaspăt înfiinţat, deoarece studenţii fie nu ştiau despre ce este vorba, fie puneau la îndoială credibilitatea reducerilor oferite de noul brand ce stă să apară. Treptat, proiectul şi-a câştigat credibilitate iar asta s-a văzut în numărul carneţelelor vândute şi dacă ţinem cont că proiectul nu este încă în parteneriat oficial cu Universitatea „Lucian Blaga” iar promovarea lui în cadrul facultăţilor este limitat, vânzările de carneţele realizate la începutul acestui an au fost mai mult decât mulţumitoare. Un rol important l-a avut şi marketingul de calitate prestat de coordonatorii proiectului care au investit în totalitate profitul în promovarea brandului.

Scopul iniţial al proiectului a fost obţinerea reducerilor semnificative pentru studenţii în cluburi şi localuri dar treptat, s-a extins pe diferite domenii care reprezintă interes pentru studenţi.

Carneţelul de reduceri “Discount-Ticket” contine 36 de pagini ale căror conţinut variază în funcţie de preferinţele partenerilor. Cei doisprezece parteneri oferă o gamă largă de oferte prin intermediul acestui proiect, iar suma tuturor reducerilor depăşeşte 2000 de lei.

Image

Carneţelul conţine o pagină dedicată Regulamentului în care este explicat posesorului când trebuie să predea carnetul pentru a beneficia de reduceri dar şi data valabilităţii lui. Pentru a evita posibila plagiere, fiecare copertă conţine timbru sec, sigla firmei „Discount-Ticket” şi fiecare tichet de reducere are perforat pe verso o ştampilă numerică.

Preţul carneţelului este unul foarte mic în comparaţie cu ceea ce oferă cumpărătorului. De exemplu doar la folosirea unui singur tichet de reducere, de pe o pagină ce conţine trei astfel de tichete se economisesc 90 de lei, mai mult decât triplul preţului plătit pe carneţel.

Un alt avantaj îl prezintă valabilitatea carneţelului, un an universitar, timp destul pentru utilizarea întregului carneţel de reduceri. La fel şi utilizarea în grup a carneţelului reprezintă un avantaj imens deoarece multe dintre oferte sunt valabile la comandarea mai multor produse simultan (exemplu: 3 pizza+1 gratis, 4 beri+1 gratis).

Dacă ţinem cont că potrivit unui studiu prezentat de Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România, aproape 70% dintre studenţii români au venituri mai mici de 500 lei pe lună, 65% se întreţin numai din veniturile părinţilor şi ale rudelor şi numai 25% au un loc de muncă, proiectul “Discount-Ticket” este ceea ce avea nevoie studentul Sibian.

Fondatorul proiectului „Discount-Ticket”, Adrian Suciu, a declarat în exclusivitate pentru Cuvinte Online: „În viitorul apropiat, pentru următoarea tipărire, cel mai probabil în luna februarie dorim să adăugăm noi oferte din domeniile: Asigurări, Service Auto, Solar, Beauty Salon, Kangoo Jumps, Fast-Food, IT Shop, cu acelaşi preţ de 25 de lei, iar ca planuri pe termen lung am dori să ajungem la 1000 de membrii pe an”

Partenerii: Vintage pub, Zen the club, My car wash, Anka`s, 4u fitness, Taverna Amicii, Supporter Sports Pub & Gril, Liquid the pub, Oldies pub, Clubul Premier Sibiu si All music Pub ofera studenţilor de la shot-uri de tequila, bere şi cafea la o oră de fotbal gratis, sau 20% reducere la spălarea maşinii.

Cumpărarea carneţelelor se poate face de pe site-ul proiectului „Discount-Ticket” http://www.discount-ticket-sibiu.ro sau la numerele de telefon afişate pe pagina oficială de facebook http://www.facebook.com/discountticket.

Image

 

Sursa Foto: Suciu Adrian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s