Lupii Negri aduc întăriri pentru retur din Italia

Clubul Medieşean este în discuţii avansate cu formaţia italiană AC Milan pentru transferul a doi jucători de la echipa secundă.

Preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, a lămurit astăzi într-o conferinţă de presă incertitudinea transferurilor vehiculate în presa sportivă, declarând că nu s-au purtat tratative cu nici unul din fotbaliştii anunţaţi de presă ca transferuri sigure.

Preşedintele s-a arătat deranjat de atitudinea presei şi a dezminţit venirea brazilianului Tony şi a jucătorului Vastag care se află sub contract cu formaţia lui George Hagi, Viitorul Constanţa. Deocamdată clubul de pe malul Târnaveni Mari nu a realizat nici un transfer dar a discutat cu clubul Italian AC Milan pentru transferul a doi jucători de la echipa a doua. Cei doi jucători vor merge direct în staţiunea turcă Antalia acolo unde gruparea medieşeană va disputa primul cantonament din această pauză competiţională. Antrenorul Cristian Pustai va decide la sfârşitul perioadei de pregătire dacă îi va păstra în lot pentru returul acestui sezon în care formaţia pe care o antrenează are nevoie disperată de puncte pentru evitarea retrogradării. Ioan Horoba a precizat că Gaz Metan Mediaş doreşte transferul celor doi jucători de la echipa italiană dar un cuvânt de spus vor avea şi jucătorii.

Clubul gaz metan nu a anunţat numele celor doi jucători, precizând doar că este vorba de un atacant şi de un jucător care joacă pe post defensiv.DSC03231

Foto: Timotei Pacurar

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s