Facebook lansează o nouă aplicaţie

Apelurile gratuite de voce între prieteni pentru smartphone este cea mai nouă aplicaţie de mesagerie vocală lansată de faimoasa reţea de socializare Facebook, conform http://www.economica.net. Prin intermediul acesteia, utilizatorii pot trimite rapid un mesaj înregistrat prietenilor pe care îi au în listă.

Sursa: www.economica.net

                                    Sursa foto : economica.net

Principalul avantaj al aplicaţiei este costul conversaţiei, reprezentat doar de MB din traficul de date, iar cu o conexiune wireless, costul va fi 0.

Cum funcţionează aplicaţia? Procedura este simplă: mesajele înregistrate vor fi trimise prietenilor din listă, iar în cazul în care s-a facut deja descărcarea ultimului update disponibil, tot ce mai trebuie să se facă este să se apese butonul “+” de lângă căsuţa in care se scrie textul,  după care se selectează “Record”, astfel un mesaj nou poate fi înregistrat. Pentru a se realiza o conexiune între cei doi utilizatori este necesar ca ambii să aibă instalată aplicaţia respectivă.

Datorită noii aplicaţii, s-ar putea ca în scurt timp să nu mai aveţi  grija că o discuţie importantă s-ar putea sfârsi în cel mai nepotrivit moment. E nevioe doar să dipuneţi de suficienţi MB de trafic internet, pentru a vorbi cu prietenii din oraş sau din altă ţară.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s