Facultatea de Științe Socio-Umane prezintă: BALUL BOBOCILOR – ediția I

Pentru prima dată de la înființare, Facultatea de Științe Socio-Umane din cadrul ULB Sibiu organizează una dintre cele mai așteptate activități studențești, Balul Bobocilor, la nivel unitar. Evenimentul, care va avea loc în data de 10 decembrie, este organizat de către Comisia studențească a Facultății și reunește câștigătorii balurilor mai mici, desfășurate de către fostele facultăți.

Unitate în diversitate

Fiind în primul său an de activitate, Facultatea de Științe Socio-Umane, care întrunește trei foste facultăți și trei specializări nu a mai organizat, până acum, o manifestare studențească de o asemenea amploare, care să cuprindă sub aceeași entitate studenți de la specializări diferite. De această dată, însă, cei 10 participanți acoperă, în mare, gama de profiluri ale Facultății. Astfel, specializările Jurnalism, Psihologie, Sociologie, Științe Politice și Studii de Securitate sunt cele care își unesc reprezentanții în primul bal al uneia dintre cele mai vaste facultăți din Universitatea „Lucian Blaga”.

Probele și premiile – între tradiție și modernitate

Probele la care vor fi supuși participanții sunt cele tradiționale ale unui astfel de concurs: probă de prezentare, de dans, de talent, probă-surpriză și o defilare în ținute de gală. Fiind însă reprezentanții unei facultăți de Științe Socio-Umane, participanții vor trebui să facă dovada unei exprimări elevate și a unor capacități de comunicare dezvoltate, răspunzând la întrebări de cultură generală sau de situație. Între probele de concurs, publicul se va bucura de momente artistice variate, de la muzică, dans și piese de teatru la prezentări de modă, putând câștiga, de asemenea, diferite premii în cadrul numeroaselor tombole ce vor fi organizate.

În ceea ce privește premiile concurenților, prima ediție a Balului Bobocilor aduce și un element de noutate. Alături de tradiționalele premii Miss & Mister Boboc și Miss & Mister Popularitate, concurenții vor avea posibilitatea de a deveni și Miss & Mister Facebook. Acest premiu a fost introdus pentru a exploata, pe de o parte, posibilitățile infinite oferite de Internet, dar și pentru a-i învăța pe participanți ce înseamnă promovarea prin social media, câștigătorul fiind acela care s-a promovat cel mai bine într-o perioadă determinată.

Cu bune și cu rele…

Depășind problemele rezultate din defectuoasa colaborare cu Zen Club, local care a renunțat, pe ultima sută de metri, la a mai găzdui Balul Bobocilor Facultății de Științe Socio-Umane, evenimentul și-a schimbat locația, urmând să aibă loc în centrul Sibiului, în Oldies Pub, un local cu tradiție în organizarea acestui tip de evenimente studențești.

Alături de Oldies Pub, pentru buna colaborare organizatorii țin să mulțumească firmelor și asociațiilor Lucas Super Sandwich, CGS, Tango Grill, Anka’s, Gossip Tree, Global Gym, Down Action Crew, Sory, Reflexo-Vital, New York, Helen, Avon Cosmetics, BiBijoux, Adela Beauty Salon, Florăria Anotimpul Verde, Become Youth and Arts și Work & Travel.

Evenimentul se anunță a fi unul de amploare, care așteaptă participarea studenților de la toate departamentele Facultății: „Jurnalism, Relații Publice, Sociologie și Psihologie”, „Istorie, Patrimoniu și Teologie Protestantă”, precum și cel de „Relații Internaționale, Științe Politice și Studii de Securitate”, însoțiți de cadrele didactice și reprezentanții sponsorilor, într-o adevărată gală a bunului gust.

Afis

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s