Crăciunul vine cu Ştefan Hruşcă

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, Ştefan Hruşcă revine la Sibiu pentru a vesti, prin colinde, sosirea Crăciunului. Astfel, interpretul va susţine un concert pe 12 decembrie, de la ora 20.00, la Sala Thalia, acolo unde îşi va lansa şi noul său album ,,La mijlocu’ cerului’’.

              Sursa foto: http://www.cultura.sibiu.ro

,,Dascălul de colinde’’, cum a fost supranumit de  poetul George Ţărnea, ajunge şi anul acesta în oraş, pentru a le ura sibienilor, prin cântecele sale, belşug, rodire, fertilitate.

,,Concertul de Crăciun nu este un concert oarecare. Este o legătură sufletească şi spirituală care se naşte prin colind între mine şi public, deoarece colindul este un cântec de stare, pe care nu poţi să-l cânţi oriunde, oricând şi oricum. Eu nu doar cânt, eu simt fiecare colind’’, a declarat Ştefan Hrușcă pe site-ul http://www.sibiul.ro.

Bucuria reîntâlnirii cu Ştefan Hruşcă va fi amplificată şi de lansarea albumului ,,La mijlocu’ cerului’’, născut din dorinţa artistului de a împărţi cu publicul tot ce e bun şi adevărat în cântecul românesc şi care reprezintă şi o invitaţie a  interpretului de a ne preţui valorile şi tradiţiile autentice.

,,Colindul, nepreţuită zestre spirituală românească, este veşmânt de sărbătoare şi lumină pentru cei care îl ascultă. Prin glasul lui Ştefan Hrușcă pare că se aud cântând moşii şi strămoşii care vestesc bucuria naşterii Mântuitorului. Colindele lui Hruşcă refac liniştea şi echilibrul sufletesc, făcându-ne mai buni, mai iubitori, mai iertători”, spun organizatorii pe http://www.sibiul.ro.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, dar şi online pe http://www.vandbilete.ro. În funcţie de categorie, biletele pot fi  achiziţionate la preţul de 60 de lei, respectiv 80 de lei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s