Dragan Petricevic şi-a dat demisia după înfrângerea cu CSU Ploieşti

Sibiul a făcut pe departe cel mai bun meci din acest tur de campionat, chiar în faţa echipei campioane, CSU Ploieşti. Ploieştenii s-au impus însă până la urmă în cu 83 – 71 (23 – 23 25 – 21 11 – 18 12 – 21). Antrenorul Sibiului, Dragan Petricevic, a anunţat după meci că demisionează de la CSU Atlassib Sibiu.

Sibienii au început bine meciul şi după primul sfert jucătorii noştri au fost egali cu polieştenii, scor 23 – 23.

Jucătorii lui Dragan Petricevic  au dominat însă sfertul al doilea. Knutson, Gruev şi Crăciun au făcut ca până la pauză, echipa noastră să conducă ostilităţile, intrând la vestiare cu un avantaj de patru puncte pe tabelă, 48 – 44.

Campioana en-titre a revenit însă în sfertul trei al meciului şi până la urmă acest lucru a fost decisiv. Ploieştenii au au profitat de unele greşeli din jocul echipei noastre şi au întors meciul. CSU Ploieşti a terminat sfertul în avantaj. Scorul înregistrat pe tabelă a fost 59 – 62.

Sfertul patru a adus o revenire pentru Sibieni, dar la final campioana s-a impus datorită evoluţiei excelente a lui Stănescu, câştigând cu 71 – 83.

Dragan Petricevic a demisionat

Imediat după sfârşitul partidei de aseară, antrenorul Sibiului, Dragan Petricevic, a anunţat că a luat decizia să demisioneze de la cârma echipei.

Acesta a spus că a decis să renunţe la funcţia de antrenor principal al  echipei CSU Atlassib Sibiu şi că a primit o ofertă, acum o săptămână, din Tunisia, din capitala ţării. Tot el a mai adăugat faptul că e mai bine pentru el şi pentru sănătatea lui, deoarece nu mai suportă stresul din baschetul românesc.

Clubul CSU va anunţa zilele următoare numele noului antrenor principal. ”Clubul este în discuţii cu un nou antrenor. La începutul spătămânii vom anunţa numele acestuia”, a spus directorul sportiv Horaţiu Floca.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s