„Animal Life” sau cum să devii mai bun de sărbători

Una dintre cele mai frumoase perioade ale anului sosește. Cadouri, bucurii și multe acțiuni de caritate îi așteaptă pe sibieni începând de mâine, când se dă startul sărbătorilor de iarnă prin deschiderea Târgului de Crăciun din Piața Mare. Astfel, printre manifestările pe care evenimentul le pregătește, se numără și campania „Animal Life”, o acțiune ce urmărește găsirea unui cămin pentru fiecare animal fără stăpân.

Pe lângă melodioasele colinde, bunătăți și distracție, în Piața Mare își fac loc și câteva suflete. Asta datorită „Animal Life”, care va încerca să vină mai aproape de sufletele și de înțelegerea sibienilor, participând în cadrul Târgului de Crăciun atât cu diferite campanii de adopții, cât și cu prezența la căsuța asociațiilor non-profit, unde va vinde decorațiuni și alte cadouri de sezon, în încercarea de a strânge cât mai mulți bani pentru a avea grijă iarna aceasta de animale, respectiv de cățeii bolnavi, înghețați sau abandonați prin parcuri.

Din dragoste, pentru animale

Pentru a sprijini salvarea unor vieți, membrii și  voluntarii de la „Animal Life” și-au unit forțele pentru a crea și a colecta cât mai multe obiecte pe care să le valorifice la Târg. Astfel, decorațiunile pentru brad și locuințe, accesoriile de sezon, bijuteriile și încă multe alte produse făcute cu dragoste și din dragoste pentru animale sunt doar câteva dintre obiectele puse la vânzare, banii strânși folosindu-se pentru medicamente, mâncare și adăposturi. Sibienii vor putea să ajute chiar și prin cumpărarea unui obiect cât de mic. „Cu fiecare glob, felicitare sau lumânare pe care le vindem vom vindeca un picioruș rupt, vom steriliza o cățea sau vom putea oferi adăpost unui puiuț abandonat și flămând”, mărturisesc organizatorii „Animal Life” pe site-ul oficial.

Standul din Târgul de Crăciun e deschis de mâine până în 30 noiembrie, în căsuța cu numărul 56. Alături de produsele de comercializare, se vor desfășura și campanii de adopții ce vor fi anunțate pe parcurs, prima semnându-și activitatea duminică, 25 noiembrie începând cu ora 12:00.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s