Noapte albă de Vinerea Neagră

 Pe 23 noiembrie va avea loc Vinerea Neagră, eveniment cunoscut şi sub numele de Black Friday. Reduceri de până la 40/50 la % vor avea produsele electrocasnice dar nu numai. Magazinele se deschid vineri 23 noiembrie la miezul nopţii, iar cumpărăturile pot fi făcute şi online, de pe site-urile de specialitate.

 Dacă sunteţi un fan al chilipirurilor sau dacă vreţi să faceţi cadouri mai ieftine de sărbători trebuie să ştiţi că printre magazinele partenere se regăsesc: http://www.realitatea.net/black-friday-2012-lista-completa-cu-magazinele-care-ofera-reduceri-speciale_1056460.html .

Fenomenul Vinerea Neagră ia amploare şi în România. Datorită succesului de care s-a bucurat şi la noi în ţară, anul acesta se aştepta ca reducerile se fie şi mai semnificative comparativ cu anul precedent. Acest lucru este susţinut şi de declaraţia directorului general al eMag Iulian Stanciu: “Pot să spun deocamdată că organizăm cel mai tare eveniment de shopping (…). Dacă anul trecut când l-am introdus a fost apreciat de clienţi, anul acesta va fi spectacol”, potrivit Mediafax.

Conform statisticilor anul trecut romanii au cheltuit qpeste 10 milioane de euro cu ocazia campaniei Vinerea Neagră, iar anul acesta organizatorii se aşteaptă ca încasările să fie cel puţin duble.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s