FC. Rapid Bucureşti la un pas de faliment!

       Clubul Rapid Bucureşti continuă să aibă probleme dupa ce George Copos a hotărât să oprească orice forma de finanţare.

Griro Bucuresti, firma iordanianului Fathi Taher şi dinamovistului Nicolae Badea, a depus la data de 9 noiembrie, la Tribunalul Bucureşti, o cerere de deschidere a procedurii insolvenţei a clubului Rapid.

Firma este reprezentată de societatea de avocatură Badea, Popa şi Asociatii, care i-au reprezentat în trecut şi pe cei de la Dinamo, reclamă o datorie de 500.000 de euro care datează din 2008.

„A fost depusă o cerere de insolvenţă la Tribunalul Bucureşti pentru o datorie de aproape 500.000 de euro”, a declarat dinamovistul Nicolae Badea pentru site-ul sursazilei.ro.

Primul termen al procesului este fixat pentru 5 februarie 2013. În plus, omul de afaceri Fathi Taher, care în 2008 a vrut sa preia Rapidul, are de incasat peste 7 milioane de euro de la clubul din Grant.

George Copos a anunţat că doreşte să vândă echipa din Giuleşti, dar înca n-a găsit cumparator, deşi au existat mai multe speculaţii.

        Copos neagă intenţia de a declara insolvenţa la Rapid

„N-am băgat şi nici nu voi băga niciodată Rapidul în insolvenţă. Nu se poate vorbi de insolvenţă sau de faliment la Rapid. Astea sînt discuţii fără rost, minciuni pe care unii şi alţii le promovează în mass-media. Eu ce am spus mereu a fost faptul că m-am săturat şi că pur şi simplu nu mai pot.

Este decizia mea de a mă retrage de la Rapid. Poate vom găsi o soluţie să preia cineva clubul. Iar asta o vom face elegant. Eu mi-am făcut datoria faţă de Rapid, nu contează că am cheltuit 40-50 de milioane de euro, dar nu mai pot”, a spus Copos pentru Mediafax.

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s