Gaz Metan Mediaş condamnată sa învingă în Giuleşti

O victorie în această seară este vitală atât pentru echipa medieşeana care ar rămâne pe un loc neretrogradabil dar şi pentru antrenorul Cristian Pustai care după cinci ani petrecuţi pe banca tehnică a echipei, este la un pas de a fi demis.
Reprezentanta judeţului Sibiu în primul eşalon fotbalistic autohton, echipa Gaz Metan Mediaş, dispută în această seară de la ora 21:30, în Giuleşti, un meci împotriva Rapidului, meciul contând pentru etapa a 16-a a Ligii 1. Gaziştii vin după o înfrângere pe teren propriu 0 -1 în compania formaţiei CSM Iaşi şi au nevoie disperată de victorie, aflându-se pe poziţIa a 13-a în clasament, cu doar 16 puncte după 15 etape. 
 
Nici giuleştenii nu traversează o perioadă prea bună. Chiar dacă in etapa precedentă au învins Universitatea Cluj în deplasare, locul 8 ocupat în clasament este prea puţin pentru pretenţiile finanţatorului.
Partida din această seară se va disputa fără spectatori. Comisia de Disciplină a LPF a decis ca Rapid să dispute următoarele două partide de pe teren propriu „cu porţile închise”, sancţiune la care se adaugă o penalitate de 40.000 de lei, ca urmare a incidentelor de la partidă cu Astra Giurgiu.
 
Pe lângă faptul că giuleştenii nu vor putea conta pe „cel de-al doisprezecelea jucător”, antrenorul Marian Rada se confruntă cu probleme mari de lot, victoria cu „şepcile roşii” costându-l foarte scump. Glauber Berti, Nicolae Grigore şi Ştefan Grigorie au încasat fiecare al 4-lea cartonaş galben al sezonului şi vor fi suspendaţi. 
De asemenea, Pancu nu va evolua nici el după eliminarea de la Cluj. Iar acestora li se alătură Bozovici, Marius Constantin şi Rui Duarte, amândoi fiind accidentaţi, iar Teixeira acuză probleme musculare.
 
Antrenorul medieşenilor, Cristian Pustai, încearcă să profite de toţi aceşti factori care îi sunt favorabili şi să obţină cele trei puncte care nu sunt importante doar în clasamentul ligii 1, ci de ele depinde viitorul lui pe banca tehnică a echipei. Chiar dacă a declarat că: „nu va părăsi corabia la greu” este greu de crezut că fără o victorie în capitală în această seară, va prinde finalul turului din poziţia de antrenor principal, poziţie ce o ocupă încă din 2007 când echipa juca în eşalonul secund.
 
După ce fanii i-au cerut demisia la finele partidei cu CSM Iaşi, se pare că nici conducerea clubului nu mai tolerează prestaţia mediocră a echipei, astfel că la mijlocul săptămânii trecute Preşedintele clubului, Ioan Horoba, a convocat o întâlnire a consiliului de administraţie pentru a se decide soarta antrenorului, iar în oraşul de pe malul Târnavei se vorbeşte despre înlocuirea lui cu Gheorghe Mulţescu.
Primul ’11’ probabil al celor două echipe:

Rapid: Pecanha- Al. Coman, Oros, Abrudan, Milisavljevic- M. Roman, Codrea, Pavlovic, Herea cpt.- Al. Inoniţă, Ilijoski. Rezerve: Albuţ, Burcă, Renan, Goga, Teixeira, Surdu, Wallace. Antrenor: Marian Rada

Gaz Metan: Pleşca- Ciucă, Frăsinescu, Muth, Buzean- Todea cpt., Tahar- Astafei, Eric, C. Petre- Bawab. Rezerve: Loncaric, Avram, Vasilache, Bud, Negru, Vukadinovic, Al. Munteanu. Antrenor: Cristi Pustai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s