,,Milioane de lumini pe stradă’’ la Târgul de Crăciun

Pe data de 24 noiembrie, la ora 19, va debuta cea de-a şasea ediţie a Târgului de Crăciun din Sibiu. Evenimentul,  care mizează anul acesta pe un fabulos spectacol de lumini, va avea loc în Piaţa Mare a oraşului.

                                        Sursa foto: http://www.citynews.ro

Spectacolul va începe cu ,,Povestea de Crăciun’’, cântec  interpretat de „Crăiasa Zăpezii”, timp în care  toate luminile din Piața Mare se vor stinge.

După acest moment, zona centrală a orașului va fi străbătută de mii de fulgere luminoase, combinate într-un spectacol grandios, care va dura aproximativ 20 de minute.

Seara de deschidere a Târgului de Crăciun se va încheia cu Nicola, care va  interpreta „Milioane de lumini pe stradă”, o melodie ce se potrivește excelent cu spectacolul de lumini pregătit pentru deschiderea evenimentului.

„Spectacolul de deschidere de anul acesta e ceva diferit față de cele organizate în edițiile anterioare. Sperăm ca sibienilor să le placă ideea și modul în care o vom pune în practică”, spune Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul Târgului de Crăciun pe site-ul http://www.sibiul.ro .

Sibiu Christmas Market Break este un pachet turistic de doar 69 de euro şi este destinat tuturor turiştilor care urmează să viziteze Sibiul in perioada sărbătorilor de iarnă. El  include două nopți de cazare în hotelul Ibis Sibiu, ghidaj în limbile engleză, germană sau franceză prin Târgul de Crăciun și Centrul Istoric al Sibiului, un bilet de ski, de o zi la Arena Platoș și un cadou surpriză din partea organizatorilor Târgului.

„Ne-am gândit să venim în întâmpinarea turiștilor cu acest pachet de weekend. Târgul de Crăciun din Sibiu a depășit de mult granițele orașului, fiind un eveniment recunoscut la nivelul țării și care, încet, încet, devine din ce în ce mai prezent și în revistele de specialitate din străinătate”, adaugă Andrei Drăgan Răduleț pe http://www.sibiul.ro.

La finalul spectacolului, oficialități ale Primăriei Municipiului Sibiu, organizatori ai evenimentului, vor urca pe scenă alături de reprezentanți ai majorității confesiunilor creștine prezente în Sibiu, moment care va marca deschiderea oficială a evenimentului.

Evenimentul, organizat de A1 Events SRL cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu și Consiliului Local Sibiu prin Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, s-a deschis pentru prima dată în 2007 şi a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată, respectând un concept bine stabilit.


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s